Video

Dobrodošli u našu video galeriju, gde možete doživeti magiju našeg svadbenog benda kroz izbor dinamičnih medley-a stranih i domaćih pesama. Naša stranica "Video" je pažljivo dizajnirana da vam pruži uvid u širok spektar muzičkih stilova koje nudimo, od romantičnih balada do energičnih plesnih hitova. Pogledajte naše upečatljive nastupe i osetite atmosferu koju stvaramo na svadbama, dok naš bend sa strašću izvodi omiljene melodije koje spajaju srca i pokreću korake.

Naša stranica je optimizovana za pretraživače poput Google-a, Bing-a i Yandex-a, osiguravajući da lako pronađete ono što tražite. Redovno ažuriramo našu video galeriju novim snimcima, stoga ne zaboravite da se vratite i otkrijete nove nastupe koji mogu inspirisati vašu svadbenu proslavu.

Za sve koji sanjaju o jedinstvenom muzičkom iskustvu na svom venčanju, naša video stranica je savršeno mesto za početak vašeg putovanja. Dozvolite da naši nastupi govore umesto nas i otkrijte zašto smo pravi izbor za vašu svadbenu ceremoniju i proslavu.

Uvodni MIX - Elegance

Madly domaćih i ex Yu pesama
Kad mi dođeš ti
Mili moj
Ljubav ili samo mali peh
PLAY

Despacito

Cveta
Živa energična pesma idealna za svadbene prilike zbog svog poletnog ritma koji tera na igru. Veoma popularna u originalnoj izvdebi Luis Fonsi i Daddz Yankee. Globalni hit.
PLAY

Spoj strane i domaće pesme

Madly stranih i domaćih
No ordinary love
Piši
PLAY