Muzika za svadbu i proslave

Brze spore i lagane domaće i strane pesme

Svadbarske pesme su sastavni deo repertoara svakog benda za svadbe. Ono što na ovoj stranici možete pronaći je samo deo pesama koje poznajemo i sviramo i koji je zaokružen muzički do savršenstva. Na početnoj strani bend za svadbe Kap Po Kap je samo mali deo u vidu video snimaka. Muzika za svadbe ipak nije samo narodna muzika iako se pod muzikom za svadbe uglavnom misli na taj muzički pravac.
Mi smo muziku za svadbe tj. svadbarske pesme za sada podelili u tri velika pravca.
Narodna muzika - sve svadbarske narodne pesme pri čemu smo se trudili da izostavimo one koje se uvek traže jer su sastavni i neisključivi deo repertoara svakog benda.
Pop & Rock - naše, ExYu i strane pesme iz main stream pravca tj. komercijalnog pravca strane muzike tako da je to strana muzika koju svi poznaju a naravno ima nešto i za sladokusce.
Starogradska - ovde se nalaze svadbarske pesme koje su bile i ostale staro kulturno nasleđe velikih varoši ali možete o njima razmišljati i kao muzika za svadbe koja se vrlo lako uklopi u akustično izvođenje i pesme za na uvce.

Brze pesme za svadbu tj. i brze i spore se nalaze na ovim spiskovima. Potrudićemo se u buduće da ih kategorizujemo kako bi i vama bilo lakše da napravite za vas idealan izbor a i lakše sve sagledate.