[divider height="30" line="0"]

  • Drage nase "Kapljice", neizmerno smo Vam zahvalni na predivnoj muzici i toploj armosferi koju ste nam napravili. Hvala Vam sto ste nam pomogli da Enin prvi rodjendan bude nesto posebno! Marina Rankovic Markovic i Nenad Markovic P.S. Izvinjavamo se Lani zbog otimanja mikrofona!

    Marina Ranković Marković

[divider height="60" line="0"]

O nama | O bendu za svadbe

Slika srca za bend za svadbe

Svaki nastup nama je odsviran profi, srcem i gotovo dečijim entuzijazmom! A za svaki nastup sa srcem dobijemo po jedan srdačan i prijateljski odgovor na krajnje pitanje: "Jesmo li baš bend za svadbu?"

[divider height="30" line="0"]

Uživo Muzika za svadbu Čačak-Beograd | Bend za svadbe

Kad mi dođeš ti, Mili moj, Ljubav ili samo mali peh

Osećam i znam, Beskrajno, Marina

Get lucky, Happy, Mala garava, Samo teraj ti po svome

Igraj mala na colove, Kolo

Libertango, Tempera

Ne kunite crne oči

I wish I didnt miss U, Marina

Despacito

[divider height="60" line="0"]

NAJBOLJI

U KATEGORIJI | Bendovi za svadbe

ORKESTAR ZA VENČANJA SVESTAN MLADENAČKIH ŽELJA

[divider height="30" line="1"]

Znamo. Teško je odlučiti se. Bendovi za svadbe su zaista mnogobrojni. Mi smo jedan od onih bendova za koji niste čuli osrednje informacije. Svi želimo da nam svadba bude najlepša i najromantičnija žurka a iskustvo svih bendova kaže da je najveća uloga, uloga benda. Bend za svadbe, orkestar za venčanja Kap po kap, je samim tim već pravi izbor, mi smo ta muzika za svadbe taj Vaš pravi izbor. Za veoma kratko vreme postali smo bend za svadbe koji je upravo odgovor na pitanje: „Znate li neki dobar bend, pravimo svadbu?“.

[divider height="40" line="0"]

UVEK NA DOBROM GLASU

[divider height="30" line="1"]

Složićete se sa nama da se reč pravog prijatelja i dalje poštuje i da je reklama „od usta do usta“ najbolja reklama. Pitajte svoje prijatelje da li su čuli za nas! Još bolje kontaktirajte nas i posetite nas na nekom od naših nastupa. Uverite se i sami u kvalitet koji zastupamo i profesionalizam kojim vladamo.  Birajte najbolji bend za svadbe za Vas.

Naš vokal Cveta naš cvetić. Svi nam je hvale.

[one_fourth][icon_box title="Bez Komplikacija" icon="icon-note" icon_position="top" link="" target="_blank"]Jednostavnost u komunikaciji je osobina kojom suvereno vladamo. Za nas je Vaš i naš dogovor pečat svih sadašnjih i budućih uspešnih dogovora. Cilj nam je da budemo još bolji, bolji od najboljih.[/icon_box][/one_fourth][one_fourth][icon_box title="Uvek Pouzdani" icon="icon-music-line" icon_position="top" link="" target="_blank"]Bendovi za svadbe moraju imati devizu kojoj ruku pod ruku stoje pravila dobrog i poštenog poslovanja kao i kultura lepog ponašanja gde je naša reč, naša obaveza.[/icon_box][/one_fourth][one_fourth][icon_box title="Fleksibini za Vas" icon="icon-thumbs-up-line" icon_position="top" link="" target="_blank"]Sa nama su moguće gotovo sve vrste dogovora. Spremni smo da Vam izađemo u susret i sve što treba je da pitate. Trudićemo se da nađemo kompromis jer smo svesni da je to Vaš najlepši dan.[/icon_box][/one_fourth][one_fourth][icon_box title="Profesionalni" icon="icon-mic" icon_position="top" link="" target="_blank"]Ova reč nam mnogo znači i odlika je svakog uspešnog poslovanja. Visok kvalitet zabavnog programa sa uvek visokim nivom profesionalizma sigurno će Vam ostaviti događaje koji se pamte.[/icon_box][/one_fourth]
[divider height="30" line="0"]

Najbolji bendovi za svadbe | Angažovanost i slobodni termini

[divider height="30" line="1"]

Ne ostavljajte angažovanje benda kao poslednju stavku na listi priprema. Najbolji bendovi za svadbe budu angažovani mesecima unapred čak i celu godinu. Bez obzira na vaš specifičan ukus ako pogledate i druge bendove za svadbe tj. njihove prezentacije, na svakom je isti ovaj savet. Tako se nadamo da ste nas posetili na vreme i veoma obradovali ako smo mi vaš izbor kada je muzika za svadbe u pitanju. U svakom slučaju nas kontaktirajte i proverite da li smo slobodni vašeg medenog datuma. Kategorija najbolji bendovi za svadbe nije rezervisana samo za preskupe bendove. Sigurni smo da joj pripadamo jer smo nebrojeno parova mladih ljudi učinili prezadovoljnim svojim izborom benda. Mladneci ulažu mnogo napora i energije tog dana, naše je da vam u tome pomognemo pozajmljujući vam svoju. 😉 Izaberite ovaj bend za svadbu!

[divider height="60" line="0"]

Želite Urban orkestar

[divider height="30" line="1"]

Urban orkestar zahteva širok repertoar. Dosta je različitih ukusa među klijentima pa je tako i naš repertoar kvantitativno na tom nivou. Naravno Vaš ukus je ono sa čime moramo biti usklađeni pa je prisutan i veliki broj najnovijih pesama među kojima je najveći broj hitova. Orkestar urbanog repertoara u svom muzičkom arsenalu mora imati strane hitove novijeg i starijeg doba, domaći (ExYu) pop rock sadržaj i nezaobilazne kulturne narodne pesme. Mi vam nudimo još...

[one_fourth][chart percent="95" label="" position="top" title="Narodna muzika"]Bićemo skromni i rećićemo da smo masterirali na domaćoj narodnoj muzici.
Kao što vidite, malo nam fali i da doktoriramo.[/chart][/one_fourth][one_fourth][chart percent="80" label="" position="top" title="Klasična muzika"]Sa četiri profesora klasične muzike, jedan smo od retkih bendova koji se može pohvaliti poznavanjem i interpretiranjem klasičnih dela čuvenih kompozitora.[/chart][/one_fourth][one_fourth][chart percent="97" label="" position="top" title="Domaci POP & ROCK"]Svi noviteti i davno zaboravljeni hitovi nam uvek stoje u rukavu kako bismo u pravom trenutku podigli raspoloženje vašim gostima.[/chart][/one_fourth][one_fourth][chart percent="82" label="" position="top" title="Strani hitovi"]U skladu sa raspoloženjem, volimo u naš repertoar da ubacimo i hitove sa svetske muzicke scene.[/chart][/one_fourth]