Dobar Bend Najbolji Doček

U prelepom ambijentu restorana Caruso u najluđoj noći 31. decembra 2018. godine pridružili su se mnogi dobrom raspoloženju, bendu i najboljem dočeku.

U toj noći smo po mišljenju mnogih odneli titulu najbolji bend a nas je prožimala misao da je najbolji doček nastao onog trenutka kada su se u restoranu našli ljudi prave zajedničke energije i želje za provodom. Muzika nas je sve povezala i dobar provod nije mogao da izostane.

Novogodišnji koncert

Potrudili smo se da naše višegeneracijsko muzičko nasleđe ne ostane nezapaženo. Povezivanje različitih muzičkih žanrova uz uticaj najvećih muzičkih stvaralaca na naše note..bilo je magično..elementi džeza, latino i world muzike. To veče smo bili dodatno inspirisani posetom maestralnog nastupa VS orkestra i muzičke grupe Ansabl Janoška, čiji je koncert bio dan pre u Novom Sadu.

Doček Nove Godine

Želimo ovakav doček i naredne godine!

Sa našim auditorijumom smo to uzbudljivo veče osetili gotovo koncertnu povezanost koja je na momente prerastala u sveopštu muzičku euforiju a to je uvek divan osećaj. S toga se radujemo i narednom dočeku Nove godine sa željom da se praznična euforija ponovi.