Beogradska muzička scena je naš muzički sastav odavno udomila i prihvatila kao svoj.  Orkestar Kap Po Kap je bend beogradskih, velegradskih, kvaliteta i iz tog razloga nas je beogradska klijentela iznova tražila.

Mi smo bend koji zavređuje vašu pažnju kada je reč o sferi privatnih i korporativnih proslava. Bend okuplja iskusne i školovane muzičare, tehnički kompletno opremljene. Profesionalce, bogatog muzičkog repertoara, najvišeg nivoa odgovornosti i energije.

Domaća i strana muzika

Naša lista muzike koja uključuje listu muzike za svadbe i listu muzike za programske proslave među koje spadaju korporativne proslave beograd i simpozijumi, gde se podrazumeva i domaća i strana muzika. S obzirom da je Beograd internacionalni grad on okuplja i proslavlja praznike i svetkovine ljudi internacionalnog sastava pa su i neke naše programske proslave orijentisane više na stranu muziku.

Opsežnu listu domaće muzike nekako podrazumevamo. Trudimo se da zadovoljimo svačiji ukus, ali isto tako i ostanemo imuni na prolazne trendove.

Bend Za Svadbe Beograd | Orkestar Za Venčanja Beograd


Muzika sa venčanja i svadbi u Beogradu

Kad mi dođeš ti, Mili moj, Ljubav ili samo mali peh

Osećam i znam, Beskrajno, Marina

Despacito


Bend Za Korporativne Proslave Beograd | Bend Za Simpozijume Beograd

Korporativne zabave

Bend za korporativne zabave, proslave firmi, akademske proslave, sipozijume... U naš portfolio su uspešno dospele advokatska komora Srbije, male i srednje korporacije a na pomolu je i neka velika :)...
  • Proslava dana advokature 2018. | Beograd

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol17/d1/fw0eo05jl6b1zgf/orkestarkappokap.com/public_html/wp-content/themes/cake/includes/content-single.php on line 103
Administrator

Comments are closed.